Google crea Schemer el servei que et diu què fer


Publicat el 09 de Desembre, 2011 a les 00:00


Google ha llançat Schemer, un nou servei que recomana plans als seus usuaris, i alhora que es vagin complint els aniran registrant en una llista d'èxits.

Aixecar-se un dia i no saber que fer és una cosa que li passa a tothom. Per evitar aquest desànim i ajudar a la gent a descobrir noves experiències, Google ha creat aquest servei.

Segons la companyia creadora de Schemer, aquest servei es troba en fase beta i de moment només està disponible per invitació, la qual es pot sol·licitar a la seva pàgina oficial www.schemer.com. A més, es podrà seguir als socis d'aquest motor a través de Google + amb el cercle compartit i igualment conèixer totes les propostes a les que convida Schemer.

Aquest grup d'enginyers de Google que s'han unit per crear Schemer pretenen ajudar a les persones a "descobrir i compartir" coses que desconeixen. Aquest servei és un sistema que proposa qualsevol activitat que alguna vegada l'usuari li hagués agradat fer. Entre elles hauria gran varietat com tocar un gran piano en FAP Schwarz o veure totes les pel·lícules de Christopher Nolan.

En iniciar aquest servei es crearà un esquema ('scheme'), en el qual es podrà seleccionar l'activitat que desitja i fer 'Vull fer-ho', d'aquesta manera es guardarà perquè més endavant els amics vegin que aquest usuari està interessat en això. Un cop acabat l'esquema, es selecciona 'Jo ho he fet' i Schemer el registrarà en la seva llista d'èxits.

De la mateixa manera, aquest servei amb el temps començarà a recomanar nous plans adaptats als interessos de l'usuari i l'ajudarà a fer les coses que li agradaria fer.

D'altra banda, per ajudar l'usuari a familiaritzar-se amb aquest servei, Schemer ha llançat una sèrie d'esquemes com Roolinig Stone, Parenting.com, National Geographic, Outside o Food Network, entre d'altres.

Per finalitzar, la companyia ha publicat un vídeo de presentació, en què defineixen els objectius principals de Schemer.

Font: ncuatro.com