Presenten un 'teleobjectiu' ultralleuger per l'iPhone 4


Publicat el 17 de Novembre, 2011 a les 00:00


El dispositiu s'adapta al telèfon amb total estabilitat gràcies a una carcassa que incorpora l'iPhone un petit teleobjectiu

Si a hores d'ara ja ningú dubtava que l'iPhone 4 és molt més que un mòbil, la companyia d'electrònica de consum Naical pretén treure el màxim profit a la càmera del telèfon amb un 'teleobjectiu' ultralleuger compatible amb el terminal d'Apple.

Programes com Instagram havien fet de la fotografia a través de l'iPhone un art digne d'exhibir en un museu, com demostra l'exposició que va acollir l'East Gallery de Londres el passat mes d'octubre.

No obstant això, l'aportació del hardware a aquesta nova modalitat fotogràfica havia estat fins ara menys destacada a causa de la dificultat de fer compatibles els telèfons amb les dimensions habituals dels objectius per a càmeres reflex.

Sense necessitat de trípode, aquest dispositiu s'adapta al telèfon amb total estabilitat gràcies a una carcassa que incorpora l'iPhone un petit teleobjectiu de 30 mil·límetres de gruix per 79 de llarg.

Aquest accessori permet tancar l'enquadrament de la imatge que es vol retratar gràcies a un zoom de 9 posicions que, segons ha informat Naical en una nota, "permet obtenir una imatge lliure de distorsions".

Font: lavanguardia.com