Google + obre les seves portes a les empreses permetent crear pàgines especials


Publicat el 09 de Novembre, 2011 a les 00:00


La xarxa social de Google ha obert les seves portes a les empreses ja que els permet crear pàgines especials, una mesura que podria empènyer als visitants a passar més temps a la xarxa de Google, que competeix contra la líder del mercat Facebook. Les anomenades 'Pàgines Google +' permeten a les marques i empreses establir una pàgina especial dins del servei de la xarxa social.

Google va assegurar que 20 empreses, incloent Toyota, Pepsi i la detallista Macy 's han establert pàgines especials de Google + i que qualsevol organització aviat podrà unir-se també.

Fins ara, només usuaris individuals han pogut registrar a Google +. Les empreses utilitzen cada vegada més els serveis socials en línia, com Facebook, per arribar als nous clients i cimentar una relació amb ells a través d'ofertes i promocions especials.

Google, el major motor de cerca d'Internet del món, ha registrat més de 40 milions d'usuaris de Google + des que va introduir el servei a finals de juny. Però Facebook té més de 800 milions d'usuaris.

Les noves pàgines empresàries de Google + tindran accés des del motor de cerques de la xarxa de Google. Google va dir aquest dilluns que els usuaris que escriuen el símbol "+" abans del nom de l'empresa, com per exemple "+ Pepsi", seran connectats directament a la pàgina especial de negocis d'aquesta firma de Google +.

La firma va dir que aquesta característica anomenada "connexió directa" està actualment disponible per a un limitat nombre de pàgines, però que "moltes més estaran arribant".

Font: cuatro.com