Arriba Firefox 8 amb Twitter integrat a la barra de cerques i adreces


Publicat el 08 de Novembre, 2011 a les 00:00


La nova versió del navegador de la Fundació Mozilla, Firefox 8 ja està disponible al centre de descàrregues i a partir d'aquest dimarts, 8 de novembre, es podrà descarregar des de la pàgina oficial. Entre les seves novetats, aquesta vuitena edició ha integrat a la barra de cerques i adreces la xarxa social de Twitter.

La companyia, que va anunciar la seva última versió-Firefox 7 - a finals d'aquest mes de setembre, ofereix una altra nova versió. Amb aquest nou llançament, el Firefox arriba a la vuitena actualització, tal com es recull en el bloc oficial de Mozilla. Firefox 8 ha incorporat a aquesta nova actualització alguns aspectes que anteriorment els navegadors de Mozilla no posseïen. La integració de Twitter tant a la barra de cerques com en la d'adreces permetrà a l'internauta cercar 'tuits' directament des del navegador i comptes del lloc web de microbloc i un altre tipus de contingut.

Així mateix, aquesta novetat no serà l'única, ja que, Mozilla també ha millorat el rendiments de les pestanyes i ha optimitzat la gestió de diversos complements de la mateixa manera que el suport d'algunes característiques d'HTML 5.

Aquesta actualització està prevista que estigui disponible aquest dimarts 8 de novembre per tots els usuaris. De moment la Fundació Mozilla ha publicat a la seva pàgina web els arxius de la nova versió del navegador. El passat diumenge, dia 6 de novembre, ja va anunciar que l'endemà passat llançaria aquesta actualització, tal com ha fet en altres ocasions.

A més, amb motiu d'aquest llançament, el Firefox 8 s'ha convertit en 'Trendig Topic' a Twitter. De moment es desconeix quina repercussió tindrà en el mercat dels navegadors, però sembla que per als internautes s'ha convertit en el tema principal del dia.

Enllaços relacionats:

- Bloc oficial de Mozilla

Font: Europa Press