Edita des del núvol (cloud computing) a YouTube gràcies a WeVideo


Publicat el 25 de Octubre, 2011 a les 00:00


YouTube signa un acord de col·laboració amb la plataforma d'edició en el núvol WeVideo, per editar vídeos de forma gratuïta a través de tecnologia cloud.

La companyia nord-americana WeVideo i la seva plataforma d'edició basada en el núvol han signat un acord d'integració amb YouTube, per permetre editar els vídeos allotjats a la plataforma a través de tecnologia cloud.

Gràcies a aquest acord, els usuaris del portal de vídeos més popular d'Internet no només podran penjar-los, sinó que podran crear històries, retocar i millorar el contingut utilitzant aquesta nova eina, que a més és gratuïta. Per accedir cal visitar YouTube.com/create.

L'editor YouTube WeVideo permet interactuar amb una senzilla interfície per utilitzar efectes musicals, retolar i utilitzar diferents efectes de disseny. WeVideo està totalment basat en el núvol, el que significa que no cal descarregar cap programa per editar els vídeos. Està disponible tant per ordinador com per a mòbils i tabletes.

En un comunicat de premsa, Jostein Svendsen, conseller delegat de WeVideo, va assenyalar: "Aquest acord ofereix als usuaris de YouTube la possibilitat d'usar una eina totalment intuïtiva i basada en el núvol, molt més útil que altres programes clàssics".

La fiabilitat de la seva plataforma en el núvol és tal, que permet realitzar tasques de major envergadura i necessitat de suport, a més de les esmentades, com per exemple renderitzar, sense por a que el sistema "es caigui".

Font: BaQia