Google obre la seva primera botiga física a Londres


Publicat el 05 de Octubre, 2011 a les 00:00


Google ha obert discretament la seva primera botiga física a la capital britànica, batejada com The Chrome Zone, de moment, només experimentalment fins Nadal.

Entre les moltes atraccions que ofereix Londres, en els pròxims mesos els turistes i habitants de la capital britànica podran sumar una visita a la primera botiga física de la marca Google.

Es tracta d'un projecte experimental que va començar l'1 d'octubre i s'estendrà durant tres mesos, fins Nadal. El 7 d'octubre s'obrirà una altra botiga en un centre comercial d'Essex, també a Anglaterra. Si les "Google Store" tenen èxit, es podria replicar el model a major escala.

El llançament ha estat bastant discret, res a veure amb les fastuoses obertures de les Apple Store. La botiga ni tan sols té establiment propi, ja que ocupa un espai de tot just 90 metres quadrats dins del local de la cadena PC City a Tottenham Court Road.

A la Chrome Zone, que així es diu la botiga, es venen només portàtils equipats amb el sistema operatiu Chrome, desenvolupat per Google i centrat en les aplicacions cloud. També es poden trobar alguns accessoris, com auriculars.

Al Regne Unit, el Chromebook de Samsung només es podia comprar fins ara a través de les botigues en línia d'Amazon i PC World. El que Google vol és que la gent ho vegi, ho toqui i ho provi, amb ajuda del personal de la botiga, perquè d'aquesta manera s'entenen millor el seu funcionament. I també podran analitzar la seva forma d'interactuar amb la màquina.

Font: BAQUIA