Google Analytics afegeix dades del trànsit de la teva web en temps real


Publicat el 03 de Octubre, 2011 a les 00:00


L'eina d'anàlisi de tràfic a Internet de Google, Google Analytics, millora la mesura del trànsit web oferint dades en temps real. 'Google Analytics Real-Time' ('Google Analytics en temps real') proporciona als propietaris de pàgines web un conjunt de nous informes que mostren el que està passant al seu lloc web en aquest mateix moment.

Fins ara, l'eina de mesurament de Google només permetia accedir a les estadístiques amb un desfasament d'un mínim de tres hores, cosa que permetia donar avantatge a altres sistemes com Chartbeat, amb mesurament en temps real.

Segons informa Google al seu bloc oficial de Google Analytics, amb aquesta nova versió els usuaris podran comprovar quanta repercussió té una nova entrada en un bloc, un 'tuit' o qualsevol publicació immediatament després d'haver-lo publicat. Amb aquesta nova versió de Google Analytics els seus usuaris poden comprovar quan una de les seves publicacions deixa de tenir interès per poder "restablir el diàleg" amb els visitants de la web, tal com assegura Google.

Per poder començar a utilitzar la nova versió de Google Analytics, els usuaris han de fer clic a la cantonada superior dreta de la pàgina actual de Google Analytics, on apareix "Nova versió". Els administradors del lloc seran els únics que podran accedir als informes en temps real, però els altres perfils creats dins d'aquest compte no podran accedir a aquests informes.

Des de Google asseguren que els informes encara no han estat activats per tots els comptes però en les pròximes setmanes tots els usuaris podran tenir accés a aquesta nova eina.

Enllaços relacionats:
- Google Analytics Blog

Font: informativostelecinco.com