Transforma el teu fons d’Escriptori en un mural de fotos interactiu


Publicat el 27 de Setembre, 2011 a les 00:00


Wallcast transforma el teu fons d'Escriptori en un mural de fotos interactiu en el que tant tu com els teus familiars i amics (previ consentiment teu) podeu anar penjant imatges, de manera que aquest s'anirà actualitzant periòdicament. Això és el que es pot fer amb Wallcast, una original aplicació per a PC, Mac i iPhone / iPod Touch. ¿Sona bé no?

En aquest tutorial et mostrem els passos necessaris per instal·lar i configurar Wallcast.

1. Registra't a Wallcast
Per començar a utilitzar Wallcast és necessari crear un compte d'usuari. Per això, dirigeix-te al formulari de registre en què se't demanarà que especifiquis el teu nom i cognoms, una adreça de correu electrònic, nom d'usuari, contrasenya i la teva zona horària.

2. Afegeix les teves 5 primeres fotos
Un cop registrat, Wallcast et demanarà que introdueixis les fotos (fins a 5) amb les que vols que decorin el teu Escriptori col·lectiu.

Les fotografies han d'estar en format JPG, GIF o PNG. Hauràs d’afegir-les una a una i ha continuació fer clic a Upload Photos.

3. Convida a la família i amics a que pengin fotos al teu Escriptori
A la següent pantalla començaràs a descobrir la veritable gràcia de Wallcast, que no és altra que permetre que els amics i familiars que tu escullis et pengin fotos al teu  Escriptori.

Per convidar, només has d'introduir les seves adreces de correu electrònic, escriure un missatge (opcional) i donar-li a Convideu.

Els teus contactes rebran un correu electrònic amb les instruccions per poder penjar fotos al teu Escriptori Wallcast.

Ells hauran de fer el següent: enviar un correu electrònic amb les fotos que vulguin afegir com arxius adjunts a la teva adreça de Wallcast. Aquesta adreça apareix al correu i té el següent format: nombreusuario@wallcast.com

4. Instal Wallcast en el teu equip

Ara que ja tens els teus 5 primeres fotos pujades i que has "embolicat" als teus familiars i amics, només et falta instal•lar Wallcast en el teu equip.

Per a això, segueix els següents passos:
 • Copia el codi que apareixerà en pantalla. El necessitaràs més tard
 • Fes clic a Download
 • Executa l'arxiu descarregat i segueix tot el procés d'instal·lació.
 • Introdueix el codi que has copiat abans i fes clic a Connect

El teu Escriptori ja s'ha transformat en un mural interactiu!

Per tornar al teu Escriptori original només cal que tanquis Wallcast. Així de senzill.

5. Configura el teu Wallcast

Enhorabona, ja tens Wallcast instal·lat al teu Escriptori. Ara només falta configurar al teu gust. Per això has de fer clic en l'accés directe al programa que s'haurà creat en l'Escriptori o bé a la icona que hi ha a la safata.

Si entres en Manage Wallpaper el teu navegador d'Internet obrirà automàticament la pàgina de Wallcast on podràs configurar el teu mural.

Des d'aquesta pantalla podràs afegir noves fotos, afegir nous contactes i escollir el tema d'Escriptori sobre el qual s'aniran posant les fotografies que pugeu tu i els teus contactes.

Prova les diferents combinacions!

Per Alberto Cifuentes el dia 26 setembre 2011 - Softonic - OnSoftware bloc