Microsoft escalfa els motors de Windows 8


Publicat el 13 de Setembre, 2011 a les 00:00


Avui presenta als desenvolupadors el futur sistema operatiu

Aquesta tarda, Microsoft ha convocat els desenvolupadors a una conferència, Build, a Los Angeles per presentar el seu nou sistema operatiu Windows 8. L'anunci de la cita és ambiciós: "Windows 95 va canviar el “pecé”. Build demostrarà que Windows 8 ho canvia tot", en una clara referència a la necessitat que té Microsoft d'entrar amb força en el món dels dispositius mòbils. No es descarta que la companyia faci una demostració de Windows 8 sobre una tableta Samsung. La convocatòria és estrictament professional ja que el sistema operatiu no arribarà al públic fins l'any que ve.

Un dels reptes de Microsoft no és només oferir un sistema operatiu que atregui els fabricants de tabletes si no repensar el seu mercat d'aplicacions i fer-ho atractiu perquè els desenvolupadors creïn productes per aquestes.

L'èxit del sistema de control remot obert per Kinect a la consola de jocs justificarà que Microsoft ho intenti exportar a altres màquines sense abandonar un desenvolupament de la gestió tàctil de les mateixes.

Al blog corporatiu dedicat a Windows 8, Microsoft ja ha fet diversos anuncis, des de la incorporació de Hyper-V (fins ara reservat a servidors) per executar màquines virtuals a millores en la velocitat d'encesa i apagat i canvis en la gestió de les operacions que pot realitzar l'usuari. En un vídeo, Microsoft demostra que Windows 8 encén un portàtil en vuit segons.

Noticia a: CiberP@ís