La web de Santa Cristina d’Aro desenvolupada i dissenyada per COMUNICATEK se situa en el cinquè lloc de les comarques gironines


Publicat el 09 de Febrer, 2006 a les 00:00


La web municipal de Santa Cristina d’Aro desenvolupada per COMUNICATEK se situa en el cinquè lloc de les comarques gironines, segons un estudi elaborat per un equip de professors universitaris, els quals han analitzat els 154 ajuntaments que disposen d’aquest servei. La web del Consistori cristinenc només es veu superada per les de Palafrugell, l’Escala, Torroella de Montgrí i Girona.

L’estudi és obra de Carme Fenoll –directora de la biblioteca pública de Palafrugell– i de Ciro Lluenca –professor a les universitats de Barcelona i Abat Oliva. L’anàlisi es va iniciar l’any 2001 i es va concloure el mes passat. Ara, els autors han presentat les seves conclusions, que reflecteixen l’evolució aconseguida en aquests cinc anys de vida virtual als ajuntaments.

L’estudi analitza més de trenta premisses, com ara la inclusió de dades demogràfiques i històriques, els serveis turístics, la possibilitat de realitzar tràmits virtualment, el disseny, el temps de resposta a un correu electrònic, la publicació dels acords de govern i l’impuls de la participació ciutadana, entre altres.

D’altra banda, l’estudi també constata que el 70% dels ajuntaments gironins compten amb una web oficial –és a dir, 154–, mentre que fa cinc anys només en tenien 29, xifra que tan sols representava el 13%.