Anonymous publica tota la discografia de Sony


Publicat el 24 de Gener, 2012 a les 00:00


El grup de "hacktivistes" Anonymous ha publicat tota la discografia de Sony com a represàlia pel tancament de Megaupload, el servei en línia d'intercanvi d'arxius, i el seu suport a SOPA. Anonymous ha publicat enllaços a la seva web de capçalera, Pastebin, perquè els usuaris puguin descarregar tots els àlbums produïts per Sony.

Amb motiu de la polèmica Llei SOPA i el tancament de Megaupload dijous passat, el grup de "hacktivistes" Anonymous va fer caure les webs de l'FBI, el Departament de Justícia dels EUA i altres webs que donen suport al tancament d'aquest tipus de pàgines. No obstant això, lluny d'acabar amb la seva iniciativa, durant tot el cap de setmana han continuat atacant tot tipus de webs.

Anonymous no es conforma amb els atacs de denegació de servei (DDoS) i ha decidit anar un pas més enllà. Aquest dilluns han decidit declarar-li la guerra a una de les discogràfiques més important, Sony.

Anonymous ha publicat a la web Pastebin enllaços que permeten accedir a torrents per la descàrrega de tots els discos produïts per Sony. Aquests enllaços redirigeixen a altres webs de descàrrega d'arxius. Es tracta de la discografia completa, ordenada alfabèticament per any i artista.

"DECLARA LA MORT" A SONY

El suport de les grans discogràfiques i productores de cinema a la Llei SOPA ha provocat la indignació dels usuaris. A més, el tancament de Megaupload dijous passat ha encès encara més l'ànim dels internautes. Anonymous ha optat per mostrar la seva indignació publicant enllaços per descarregar la discografia de Sony.

No obstant això la seva lluita contra les discogràfiques no es limita a Sony. Anonymous ha publicat un vídeo en què declara la guerra a Sony i a les grans companyies de la indústria per donar suport a la llei antipirateria nord-americana.

En el cas de Sony, el grup de "hacktivistes" ha afirmat que amb aquest suport a la llei SOPA, la discogràfica "havia signat la seva sentència de mort". Per a la resta de discogràfiques, Anonymous ha promès que Sony no serà l'única. El grup prepara atacs contra les altres tres grans de la música.

Sony porta uns quants mesos en el punt de mira de Anonymous. El passat mes d'abril, després d'una important intrusió externa en els sistemes de PlayStation Network, es va trobar un document en els sistemes que apuntava a aquest grup de "hacktivistes" com els responsables de l'atac contra la comunitat en línia de jocs de Sony. Amb aquesta campanya contra la discogràfica Sony, Anonymous mantindria la seva croada contra la companyia.

Enllaços relacionats:
- Vídeo Anonymous (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WjOPXpd9PSU).

Font: ep