Disseny web a Girona
Inici Mapa Web E-mail Avís Legal versión en castellano
MÚSICA Fes un clic aquí per obrir el reproductor de música
Empresa Empresa Consultoria Consultoria Solucions Solucions Serveis Serveis Portfoli Portfoli Contacte Contacte

02-11-2011 -Ubuntu arribarà a tablets, smartphones i TVs intel·igents

El creador d'Ubuntu, Mark Shuttleworth, creu que la popular distribució de Linux està en condicions de competir amb iOS i Android en els sistemes operatius tot terreny.

El fundador de Canonical i de la Fundació Ubuntu, Mark Shuttleworth, ha declarat que en la pròxima edició d'Ubuntu Developer Summit, convenció de desenvolupadors d'Ubuntu que es celebrarà a Orlando, s’anunciarà els plans per portar la distribució de Linux Ubuntu a smartphones, tablets i televisors intel·ligents.

L'avanç s'ha conegut en una entrevista per al portal ZDNet, en què Shuttleworth ha afirmat que les seves intencions són millorar l'estabilitat d'Ubuntu i la seva interfície d'escriptori. Després d'aconseguir aquests objectius, Canonical es centrarà en portar el sistema a tot tipus de dispositius.

Des de la companyia informàtica s'aposta pel segon quadrimestre del 2012 per a la distribució d'una nova versió d'Ubuntu amb processadors ARM adaptats per a smartphones, tablets i televisors. La nova versió serà tàctil i estarà disponible per a tots els dispositius en els quals funciona actualment Ubuntu.

A més, ja s'està treballant amb socis de hardware per portar productes al mercat que tinguin Ubuntu com a sistema operatiu propi. En 2014, la distribució de Linux podria convertir-se en un nou agent del sector i intentar plantar cara a iOS o Android.

"Aquesta és una expansió natural de la nostra idea d'Ubuntu. Les persones s'han traslladat des de l'escriptori a nous suports, de manera que és important per a nosaltres arribar a la comunitat a través d'aquestes plataformes. Per tant, anem a acceptar el repte d'usar Ubuntu en telèfons, tablets i pantalles intel·ligents ", ha explicat Shuttleworth a ZDNet.

Pel que fa a la competència que manté Ubuntu amb la resta d'empreses tecnològiques, Mark Shuttleworth considera que el món dels dispositius és "molt competitiu i dinàmic", ja que mentre Android i iOS dominen els dispositius de mà, Ubuntu i Windows "poden ser potències reals".

Font: BaQiaNOTÍCIES
Actualització web amb implementació del GestorWeb adaptat a navegació mòbil per Construccions José Cabello
Web presència responsive per Bisbal Post
WebGestor per Centre Indiketa
Actualització de la web amb implementació del GestorWeb i versió mòbil per Afilats Girona
GestorWeb per l'àrea de Patrimoni de Santa Cristina d'Aro
Web presència responsive per Fusteria Serradell
Programació web + implementació de gestor de continguts personalitzat per Nonö Falstaff
Disseny i desenvolupament web responsive per l’Àrea de Cultura de l’ajuntament de La Bisbal d’Empordà
Disseny i personalització del WebGestor per SPASS
Motortek per KM Motor
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32]

Pressupost On-line Pressupost On-line
Demana el teu pressupost sense cap compromís, t’assessorarem i resoldrem qualsevol dubte que tinguis.
Demanar pressupost
  • Contacte
  • C. Folch i Torres
    núm. 10-14, 2º 4ª
    C.P. 17100
    La Bisbal d’Empordà
  • Tel.-Fax + 34 972 640 440
  • info@comunicatek.com