Disseny web a Girona
Inici Mapa Web E-mail Avís Legal versión en castellano
MÚSICA Fes un clic aquí per obrir el reproductor de música
Empresa Empresa Consultoria Consultoria Solucions Solucions Serveis Serveis Portfoli Portfoli Contacte Contacte

22-05-2012 -Microsoft ja té la seva pròpia xarxa: So.cl

So.cl, la nova xarxa social de Microsoft que ens permetrà compartir continguts i estar al corrent de les últimes novetats d'actualitat, ja està disponible per a tots.

Ja era d'estranyar que el gegant tecnològic Microsoft no s'hagués pujat al carro de les xarxes socials. Finalment ha llançat oficialment So.cl, la pronunciació és "social" en anglès.

Tot i ser una xarxa social, es tracta d'un servei més orientat al d'un cercador d'Internet, però amb la novetat d'incorporar components socials. És a dir, en So.cl podrem buscar i descobrir informació que després podrem compartir amb els nostres amics. Però sembla ser que So.cl està pensada com una aplicació per a Facebook més que com una xarxa social que intenti competir contra ella.

El naixement de So.cl va tenir lloc fa ja alguns mesos, però llavors només era un projecte experimental únicament disponible per a algunes universitats dels EUA. Ara, tot i que encara roman en fase beta, la xarxa social ja està disponible per a tothom, i els usuaris podran accedir a través del seu compte a Facebook o Windows Live.

Cal destacar que no es tracta d'un producte comercial de Microsoft, sinó d'un desenvolupament de Microsoft Research, que es dedica a investigar noves formes d'accedir, utilitzar i compartir la informació a la web. So.cl, útil per compartir continguts i estar al corrent de l'actualitat, agrupa característiques d'altres xarxes socials com Twitter, Google + i Facebook, però que no pretén competir de forma directa amb cap d'elles.

Sens dubte, So.cl neix en un moment difícil per a les xarxes socials. Facebook es manté al capdavant i fins i tot s'atreveix amb la seva sortida a la borsa, desbancant als seus competidores. A l'altre extrem es troba Google +, que està sent qüestionada per una escassa activitat. So.cl se sumarà apostant per la compatibilitat amb Facebook, optant per ser complement abans que rival directe del indiscutible rei social.

Font: BaQuiaNOTÍCIES
Actualització del web de CaniSapiens
Web corporativa amb gestor de continguts per Basacoma Fusters
Disseny web amb Gestor Motortek per ServimAuto
Adaptació de la web de Dovre Ibérica a format responsive
Una de cada quatre pimes espanyoles ja ven online
Botiga virtual e-commerce per Playjocs
Botiga virtual per Airsoft Estartit
Web gestionable responsive per Polina Balakina
Desenvolupament web per al projecte VISIT EMPORDANET
Web corporativa en format responsive per Hotel Mas Rabiol
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32]

Pressupost On-line Pressupost On-line
Demana el teu pressupost sense cap compromís, t’assessorarem i resoldrem qualsevol dubte que tinguis.
Demanar pressupost
  • Contacte
  • C. Folch i Torres
    núm. 10-14, 2º 4ª
    C.P. 17100
    La Bisbal d’Empordà
  • Tel.-Fax + 34 972 640 440
  • info@comunicatek.com