Disseny web a Girona
Inici Mapa Web E-mail Avís Legal versión en castellano
Empresa Empresa Consultoria Consultoria Solucions Solucions Serveis Serveis Portfoli Portfoli Contacte Contacte

Consultoria d'usabilitat web

Comunicatek s’encarrega d’estudiar, analitzar i proposar millores i canvis per evitar errors i carències que impedeixin una navegació amb èxit.

El nostre objectiu és desenvolupar espais professionals enfocats al públic objectiu dels nostres clients. Aconseguim que els visitin i que els usuaris tinguin una experiència agradable quant a la navegació i la informació que esperen obtenir.

El nostre coneixement basat en tota una sèrie de metodologies garanteixen la nostra professionalitat en anàlisis d'usabilitat i accessibilitat Web, i ens permet aconseguir un resultat òptim i rendible per als projectes desenvolupats.

La usabilitat és una disciplina que, mitjançant l'anàlisi, estudis, experiència e intuició d'usuari, aconsegueix millorar la navegació per les pàgines web per mostrar d'una forma fàcil i ràpida la informació que s'ofereix.

Amb aquesta premissa, podem confirmar que la majoria de les planes web són dissenyades sense tenir en compte aquests estàndards d'usabilitat. Així doncs, molts usuaris a Internet no troben el que busquen, perden la paciència amb la descàrrega de la informació o es troben amb interminables formularis de registres innecessaris. Una experiència negativa que es tradueix directament amb pèrdues de visitants, rebots de visites contabilitzades i reduïda efectivitat de la nostra presència a Internet.

Els beneficis de la usabilitat

» Redueix el temps a aprendre a moure'ns per la pàgina web.

» S'optimitzen les despeses de disseny i manteniment web.

» Augmenta la taxa de conversió de visitants a possibles clients.

» Millora la imatge de marca i el prestigi de la web.

» Incrementa la satisfacció i la productivitat del visitant .

Pressupost On-line Pressupost On-line
Demana el teu pressupost sense cap compromís, t’assessorarem i resoldrem qualsevol dubte que tinguis.
Demanar pressupost
  • Contacte
  • C. Folch i Torres
    núm. 10-14, 2º 4ª
    C.P. 17100
    La Bisbal d’Empordà
  • Tel.-Fax + 34 972 640 440
  • info@comunicatek.com