Disseny web a Girona
Inici Mapa Web E-mail Avís Legal versión en castellano
Empresa Empresa Consultoria Consultoria Solucions Solucions Serveis Serveis Portfoli Portfoli Contacte Contacte

Adaptació Lleis LSSI i LOPD

Qualsevol persona o empresa que operi a través d’una pàgina web a internet, ha de complir uns requisits obligatoris referents a la protecció de dades i de la informació que és recull a través de la web.

Llei LSSI
A la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE) s'estableixen les obligacions, responsabilitats, infraccions i sancions d'aquelles persones i/o empreses que tenen una pàgina web o que operen a travès de Internet. Per exemple una persona o empresa que vengui el seus serveis o productes a trevès d'un comerç electrònic.

Llei LOPD
La gran majoria de pàgines web recullen informació personal i confidencial, i aquesta informació ha de ser tractada amb la normativa oficial.

És per això que la LOPD estableix un sèrie d'obligacions relatives a la recollida de dades, consentiment, enmagatzematge, conservació, ús, dades especialment protegides, comunicació o cessió de dades, accès, rectificació, creació de fitxers, alta en el Registre de la Agència de Protecció de Dades, etc...

Alguns dels serveis que oferim són:
- Auditoría i Diagnosi
- Adaptació del formulari de Contacte
- Redacció del text genèric de la Societat
- Notificació dels fitxers que tinguin dades de caràcter personal al Registre General de la Agència de Protecció de Dades
- Redacció de les clàusules de Protecció de Dades


-Newstek: Comunicatek ha desenvolupat una eina independent per a la gestió de bases de dades, creació de butlletins / mailings que es pot implementar a diferents projectes Web. El butlletí electrònic o "news"

Contractar al Pack Bàsic LOPD
Pressupost On-line Pressupost On-line
Demana el teu pressupost sense cap compromís, t’assessorarem i resoldrem qualsevol dubte que tinguis.
Demanar pressupost
  • Contacte
  • C. Folch i Torres
    núm. 10-14, 2º 4ª
    C.P. 17100
    La Bisbal d’Empordà
  • Tel.-Fax + 34 972 640 440
  • info@comunicatek.com